Parlamenterler Derneği: Bu bayramı anamızın ak sütü gibi hak ettik
Türkiye’nin saygın sivil toplum örgütlerinden Parlamenterler Derneği, Cumhuriyetin 100. Yıl dönümü münasebetiyle yayımladığı mesajda, birçok güncel konulara dair önemli mesajlar verdi.

Bahçeli’ye destek, 6’lı masaya tepki!
Parlamenterler Derneği, kanlı terör örgütünün İstiklal Caddesi’ndeki saldırısıyla ilgili siyasilerin tavırlarını değerlendirdi.

Parlamenterler Derneği’nden Erdoğan, MHP, CHP ve İyi Parti mesajı!..
Türkiye’nin önemli sivil toplum örgütlerinden Parlamenterler Derneği, Türkiye’nin birliği, bekası için hassasiyetini bir kere daha ilan ederken, ülke gündemine ilişkin önemli mesajlar verdi, dikkat çeken çıkışlar yaptı.

Türk Milleti, kendi sinesine hançer saplayanları asla affetmeyecek
Millet adına hareket ettiğini ifade eden bir oluşum, MİLLETİ hedef alamaz. Türk Vatanına, Türk Devletine, Türk Bayrağına, Türkiye Cumhuriyetine saldıranlara susamaz. O zaman siz, Milletin safında değil, bölücülerin, hainlerin, Sevr kalıntılarının yanındasınız demektir.

Parlamenterler Derneği’nden Tüsiad’a sert tepki!
Parlamenterler Derneği, “Türkiye’nin zenginler kulubü olarak bilinen ve manüpülatif kur saldırılarından en fazla faydalanan TÜSİAD’ın Hükümetimize yönelik açıklamalarını esefle karşılıyor ve kınıyoruz.” şeklinde açıklamada bulundu.

Bugünkü CHP, Kıbrıs Barış Harekatı’na da karşı çıkardı
CHP yönetimi, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün kurduğu, Türkiye’nin kurucu partisi olma vasfını taşıyan CHP’yi özünden ve ilkelerinden saptırmış, bölücü terör örgütü PKK’nın maşası HDP’ ye vagon olmuş, Türkiye için en büyük milli güvenlik sorunu haline gelmiştir.

PARLAMENTERLER DERNEĞİ 4.OLAĞAN GENEL KURULUNA ÇAĞRI
Parlamenterler Derneğimizin 08.10.2021 tarihinde yaptığı toplantıda; Derneğimizin 4.Olağan Genel Kurulunun 24.10.2021 tarihinde Cevizlidere Mah. 1236.sok. 2/18 Çankaya Ankara adresinde bulunan dernek binamızda aşağıda belirtilen gündemle yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde aynı adreste aynı gündemle aynı saatte 31.10.2021 tarihinde yapılması kararlaştırılmıştır.

Parlamenterler Derneği: Devlet Bahçeli, milli vicdana tercüman olmuştu
Sayın Bahçeli ‘Türkiye’de kürt sorunu diye bir sorun yoktur. Var diyen, olduğunu ısrarla dayatıp iddia eden kim varsa kalbi Türk Milletiyle bir atmayan namertlerdir.’ sözleriyle aziz Türk Milletinin beklediği duruşu göstermiş, milli vicdana tercüman olmuştur.

* * *